Kabeljauw in paprika en tomaat gestoofd.

Kabeljauw gestoofd past goed in een dieet.

Wie af wil vallen kan heel goed vis eten. Het is laag aan verzadigde vetten en laag in calorieën.
Bovendien is kabeljauw gestoofd ook nog eens heel erg lekker en snel te bereiden.
Zeker in combinatie met paprika, ui en tomaat en gebruik makend van de Italiaanse kruiden.
Daarom maak ik regelmatig mijn recept Kabeljauw Mediterrane.
Een eenvoudig en snel te maken gerecht wat mild van smaak is en bij elke vis liefhebber wel zal worden goedgekeurd.

Verse kabeljauw of ingevroren?

Als je een visboer om de hoek hebt zou ik zeggen, haal lekker wat verse vis.
Maar ingevroren is kabeljauw ook prima te gebruiken.
Houd er dan wel rekening mee dat je de vis ontdooid voor gebruik en er voor zorgt dat je de kabeljauw wel wat droogt voor dat je het in de pan legt.

Een makkelijk recept.

Dit recept heb ik aangepast na van een recept wat ik vond op de site van het voedingscentrum. Hier kijk ik vaak wel eens op voor inspiratie en informatie over voeding.
De recepten zijn duidelijk te volgen en zeker goed verantwoord voor als je je aan een dieet houd. Het is ook erg fijn dat er wordt aangegeven wat de voedingswaarde is van een bepaald gerecht.
Zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Mijn recept van Kabeljauw mediterrane kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: