![]() Heerlijk met garnalen, kruiden en specerijen. |
|
Ingrediënten :
Knoflooktenen 3 tot 4 stuks. |
Aantal personen : 4 Bereidingstijd : 40 minuten |
Overige benodigdheden :
Pan met deksel. |
|
Bereiding :
Maak de groentebouillon alvast klaar. Verhit de helft van de olijfolie in een pan met deksel en bak de orzo al roerend voor 1 minuut op middelhoog vuur. Verhit ondertussen de overige olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de knoflook en sjalot 2 minuten op laag voor. Haal de garnalen uit de wok of hapjespan en houd het warm in aluminiumfolie. Voeg de orzo bij de courgette en verhit alles nog 1 minuut. Serveer de courgette-orzo met de garnalen. |
|
![]() |
|
Wat is ORZO ?
Met orzo vergelijkbare deegwaren zien we terug in veel landen rondom de Middellandse zee. |