Pastasaus van verse tomaten.

Pastasaus van verse tomaten is makkelijk te maken, en prima te bewaren in de diepvries.

Pastasaus met lekkere verse tomaten.
Dit is heerlijk in grote hoeveelheden te maken en in te vriezen.
Makkelijk om macaroni te maken als er weinig tijd is.
Dit is mijn recept voor overheerlijke en makkelijk te maken pastasaus.
Ingrediënten :

3 uien.
2 kilo tomaten.
2 theelepels knoflookpoeder.
2 theelepels zout.
1 Theelepel peper.
1 theelepel paprikapoeder.
2 theelepels mosterdpoeder.
1 eetlepel Italiaanse kruiden.

Overige benodigdheden :

Hapjespan.

Bereiding :

Pel de uien en snijd ze fijn.
Roerbak de uien in de pan met wat zonnebloemolie.
Snijd de tomaten in vieren.

Bereidingstijd : 60 minuten.
Voeg de tomaten in de pan en roerbak het geheel tot de tomaten fijn gaar zijn.
pastasausDoe er de kruiden en specerijen bij en roerbak/kook het geheel goed door.
Giet de pastasaus over in een andere kom en pureer het goed met een staafmixer.
pastasausVerdeel de saus over een paar diepvriesbakjes.

Voor ons is voor twee personen 400 gram ongeveer voldoende voor een maaltijd.

Laat de saus goed afkoelen voordat u het in de vriezer plaatst.