Speklapjes gestoofd met uitjes.

Speklapjes zonder zwoerd zijn natuurlijk heerlijk op te bakken tot ze knapperig bruin zijn.
Je kunt ze ook paneren met een ei en paneermeel.
Maar ik stoof ze soms ook lekker in wat uitjes.
Met wat tijm en laurier heerlijk even 30 minuten stoven in wat water.
Lekker met gekookte aardappel en spruitjes.
speklapjes
Ingrediƫnten :

1 speklap zonder zwoerd per persoon.
1 ui per speklap.
tijm
olijfolie
laurier
Aantal personen : 2


Bereidingstijd : 30 tot 40 min.

Overige benodigdheden :

Stoofpan.

Bereiding :

Verwarm de braadpan, en doe er wat olijfolie in.
Bak de speklappen bruin aan, doe er dan de uien, tijm en laurier bij.
Voeg wat water toe , deksel op de pan en laat in 30 minuten gaar stoven.

Heerlijk….eigenlijk lekkerder dan gebakken speklappen.

speklapjes
uitjes
speklapjes
Speklapjes